TOTAL BUSINESS LAND

Total Business Land este o firma de consultanta de management si servicii profesionale aflata in expansiune accelerata la nivel national. Total Business Land ofera servicii de inginerie, proiectare, mediu, arheologie si restaurare, topografie si cadastru, etc. In acelasi timp, Total Business Land dezvolta produse si servicii proprii inovatoare, unice pe piata, care vor fi promovate pe piata la nivel national si international. Total Business Land are in acest moment 3 birouri in tara si peste 70 de angajati si se afla in plin proces de expansiune la nivel national prin dezvoltarea de birouri regionale, parteneriate si angajarea de reprezentanti locali.

Controlor Financiar

Dorim o persoana cu spirit antreprenorial, care sa creasca impreuna cu firma noastra si sa fie parte a unui program de expansiune major la nivel national prin dezvoltarea unor linii de business si produse cu rentabilitate sporita. Candidatul trebuie sa aiba o personalitate puternica, independenta si usor adaptabila la mediul nostru de lucru. Total Business Land va prefera candidatii cu o atitudine pozitiva si placuta, care isi doresc sa invete si sa progreseze rapid, chiar daca nu au inca experienta necesara pozitiei.

Contabil Coordonator

Daca ai cunostinte temeinice de contabilitate, esti o persoana proactiva, cu bune abilitati de organizare si iti doresti sa lucrezi intr-un mediu caracterizat prin performanta si dorinta de dezvoltare, atunci aplica la postul de Contabil Coordonator al companiei noastre.

Junior Postion - Servicii de Mediu

Daca iti plac provocarile si iti doresti sa lucrezi intr-o echipa dinamica sa inveti si sa te dezvolti profesional alaturi de oameni cu o vasta experienta in consultanta si servicii profesionale de mediu, ai absolvit una din urmatoarele specializari: Amenajări și construcții hidrotehnice, Inginerie sanitară și protecția mediului, Ingineria mediului, Geologie, Ecologie şi protecţia mediului, Biologie sau Biologie ambientală, Hidrologie şi meteorologie, Chimie Industrială şi Ingineria Mediului, atunci aplica pentru postul de Junior Postion.

TOP