INGINER PROIECTARE & EXECUTIE GAZE

INGINER PROIECTARE & EXECUTIE GAZE

Îţi doreşti să faci parte dintr-o echipă dinamică cu ambiţii foarte mari? Atunci înseamnă că semănăm şi ne dorim să ne trimiţi CV-ul tău la resurse.umane@tblgrup.ro pentru a putea stabili o întâlnire.

Dacă ai absolvit studii superioare în domeniu și dorești să faci pasul următor în carieră, să te formezi într-un mediu dinamic în care vei folosi tehnica cea mai avansată și vei fi implicat continuu în noi și noi proiecte, te așteptăm în echipa noastră!

Candidatul ideal

 • Absolvent studii superioare tehnice;
 • Autorizat ANRE gaze naturale – PGD, PGIU, PGT/ EGIU, EGD, EGT abilitati de lucru atat in echipa, cat si individual;
 • Capacitate de analiza si sinteza, atentie la detalii, orientare spre respectarea termenelor limita si indeplinirea obiectivelor;
 • Cunostinte solide MS Office, Autocad;

Ce va presupune pozitia ta:

 • implicarea in unul sau mai multe proiecte in mod simultan;
 • activitate individuala si in echipa in diverse faze ale proiectelor vizate – ofertare, executie, asistenta;
 • contacte cu clientii externi dar si cu diversele departamente din cadrul firmei sau colaboratori externi;

Descrierea jobului

 • Implicarea in unul sau mai multe proiecte in mod simultan;
 • Activitate individuala si in echipa in diverse faze ale proiectelor vizate – ofertare, executie, asistenta; contacte cu clientii externi dar si cu diversele departamente din cadrul firmei sau colaboratori externi;
 • Elaboreaza proiectele tehnice aferente sistemelor de distributie si/sau transport SAU Executa lucrarile necesare infiintarii sau modificarii sistemelor de distributie si/sau transport
 • Reprezinta societatea in relatiile cu autoritatile locale si centrale implicate in avizarea documentatiilor de proiect sau in avizarea executarii lucrarilor
 • Monitorizeaza contractele aflate în derulare și semnala eventualele riscuri apărute, în timp util
  Pozitia presupune deplasari - carnetul de conducere reprezinta un plus;

Descrierea companiei

Total Business Land este o companie dinamică, cu o activitate în permanenţă dezvoltare, prezentă pe piaţa serviciilor de consultanţă profesională în următoarele domenii:
- Topografie şi cadastru general;
- Servicii şi studii de mediu;
- Arheologie preventive şi studii istorice;
- Proiectare urbanistică;
- Servicii de consultanţă în inginerie şi dezvoltarea proiectelor;
- Servicii land management.
Suntem o echipă de consultanți cu competențe pluridisciplinare și cu o experiență de nivel internațional în cadrul unor proiecte industriale de cea mai înaltă complexitate. Experiența noastră precum şi ariile de expertiză complementare pe care le acoperim ne permit să îndeplinim obiectivele de business identificate împreună cu clientul. Configurăm echipe de experţi în domenii specializate, cu înalta expertiză naţională sau internaţională. Adaptăm specificul echipelor la industrii cu înaltă specializare. Mobilizăm echipe multidisciplinare care pot realiza obiective complexe şi strategiile clientului pe termen mediu şi lung.

 

Aplică acum pentru  acest JOB


Înțelegem importanța datelor personale și de aceea, pentru scopul de a vă putea oferi un răspuns cu privire la mesajul de contact pe care îl trimiteți, vom procesa datele dumneavoastră personale: nume, prenume, adresa de e-mail și numărul de telefon (mobil). Datele dumneavoastră nu vor fi procesate în niciun alt scop, decât cu consimțământul dumneavoastră prealabil. Pentru a putea procesa datele mai sus menționate avem nevoie de consimțământul dumneavoastră expres în acest sens.


Îți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 2 ani de la data colectării datelor, după care datele tale personale, inclusiv datele incluse în CV vor fi șterse/distruse/neutralizate din evidențele noastre.

 

TOP