Piscine rezidențiale

Piscine publice

Piscine rezidențiale

Vrei să te relaxezi la soare și să petreci momente minunate alături de cei dragi? Vrei să te bucuri și să te simți bine în piscina proprie?

Total Business Land te ajută să îți proiectezi și să îți construiești piscina. Îți stăm la dispoziție cu soluții customizabile de design și construcție. Te ajutăm să alegi între multitudinea de opțiuni și soluții tehnice astfel încât să realizezi piscina de vis și să te încadrezi în bugetul optim pentru tine și familia ta.

Piscine publice

Planificarea și proiectarea unei piscine publice necesită o atenție sporită. Pe lângă problematica de proiectare și contrucție a unei piscine de capacitate mare și trafic sporit, este nevoie de o abordare atentă a problematicii colaterale, începând de la parcare și access, continuând cu spațiile de relaxare, plajele aferente sau cu spațiile de alimentare publică.

Total Business Land vă poate ajuta cu servicii integrate de planificare, proiectare și execuție a unor piscine și SPA-uri publice astfel încât acestea să poată fi realizate și folosite cu satisfacție de beneficiari și clienți.

Total Business Land

oferim consultanță de calitate la nivel național

Strada Armindenului, Nr. 2
București, Sectorul 1

Strada Traian, Nr. 20
Alba Iulia, Alba

Strada George Enescu, Nr. 18
Oradea, Bihor

Tel: +40 318 600 316
Fax: +40 358 710 612
Email: contact@tblgrup.ro

TOP