Modernizarea Parcului 22 Decembrie

Împreună Construim România, prin proiecte de succes în domenii conexe.

Pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Oradea dar și pentru dezvoltarea socială a comunităților din cadrul orașului, specialiștii TBL Grup au propus un plan de modernizare a parcului 22 Decembrie.

 

Terenul de joacă

Va avea două suprafețe distincte. Prima suprafață va fi realizată parțial cu pardoseală antișoc în două tonuri deschise.

De saemenea, vor fi amplasate rampe acoperite de cauciuc pentru a prelua diferențele de nivel și pentru a preveni accidentările.

Cea de a doua zonă va avea un strat suport de așchii din lemn de 9-12 cm.

Se va reabilita zidul de piatră ce înconjoară parcul pe două laturi și vor fi montate elemente de lemn ce vor fi utilizate pe post de bănci pentru adulții ce vin să își supravegheze copiii.

 

Teren multifuncțional

Va fi amplasat în zona dinamică a parcului, în apropierea zonei de fitness și va avea o dimensiune finală de 11mx19m. Menționăm aici cele 2 porți de acces în cadrul terenului, coșuri de baschet și fileu pentru volei, gardul perimetral înalt de 4m și finisajul din tartan turnat (materialul optim cu proprietăți antiderapante).

 

Zona de fitness

Pe o suprafață din tartan turnat vor fi amplasate aparate de fitness la o distanță minimă recomandată de fiecare producător. Fiind destinată exercițiilor fizice individuale, în proximitatea acestei zone vor fi amplasate cișmele și toalete.

 

Fântână

Alcătuită din beton armat și finisaj antiderapant, aceasta va avea sistemul de stropire la nivelul solului și va fi acompaniat de spot-uri LED multicolore și un sistem de sonorizare. În cadrul acestui sistem sunt prevăzute minim 3 programe prin care copiii să se poată juca prin jeturile de apă.

 

Mobilier urban

Acesta va însuma: 2 toalete ecologice a cate două cabine, 5 cișmele, echipamente pentru locul de joacă, bănci din beton și lemn, bănci cu încărcare USB, coșuri de gunoi, mese de șah, coșuri de baschet, fileu de volei și 4 panouri informative.

Modernizarea parcului 22 Decembrie constituie un moment important în dezvoltarea orașului. Pentru completarea funcționalităților unui parc de agrement, au fost incluse modernizarea aleilor pietonale, piste de alergat și piste pentru ciclism.

 

Specialiștii TBL Grup contribuie la confortul cetățenilor și dezvoltarea comunităților.

TOP