Construcții Civile, Industriale și Inginerești

TBL Grup este partenerul ideal pentru dezvoltarea proiectelor de amploare cât și pentru proiectele la scară mică. TBL oferă o gamă întreagă de servicii pentru sectorul de construcții și acoperă o gamă largă de lucrări de antrepriză generală și de construcții de obiective industriale, comerciale, ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri. Serviciile noastre includ proiectare, avizarea, construcția, monitorizarea detaliată a proiectului și soluții de etapizare și planificare.

TBL oferă întreaga gamă de lucrari de construcții si de antrepriză generală

CONSTRUCȚII REZIDENȚIALE

Proiectele noastre de case și de blocuri de apartamente sunt realizate integral, incluzând și învelitoarea acoperișului, finisajele interioare și exterioare, lucrările de montaj ale instalațiilor împreună cu branșamentele necesare. Ne conformăm cu strictețe parametrilor de proiectare, montaj și amenajare pentru a oferi un nivel de calitate peste așteptări.

CONSTRUCȚII INDUSTRIALE ȘI INGINEREȘTI

TBL execută toată gama de construcții industriale și inginerești, incluzând printre altele spații comerciale de toate dimensiunile, depozite logistice generale și temperatură controlată, facilități industriale complexe precum și orice altă construcție industrială adaptată nevoilor specifice ale clientului.

AMENAJĂRI EXTERIOARE

Executăm tencuieli, termoizolații, hidroizolații, amenajări grădini, foișoare, canalizare, rețea de apă curentă, pavaje, fose septice, paratrăsnet și multe alte lucrări de amenajare exterioară necesare unei locuințe moderne. Firma noastră de construcție este preocupată atât de siguranță și confortul locuinței, cât și de aspectul estetic al acesteia.

AMENAJĂRI INTERIOARE

Executăm o gamă variată de finisaje interioare care îți vor transforma casa într-un spațiu ideal de locuit. Colaborăm cu designeri de interior geniali care vin cu soluții la orice problemă de amenajare a spațiului interior și pe care echipa noastră le pune în aplicare – tencuieli, zugrăveli, termoizolații, decorațiuni, gresie, faianță, parchet, mochetă, marmură ș.a.

MONTAJ INSTALAȚII

Înțelegem și respectăm nevoia clientului de a avea nu doar o casă ci o locuință, iar o locuință presupune existența instalațiilor de curent, apă și canalizare pentru o exploatare adecvată. Suntem cei mai în măsură să asigurăm montajul acestora, cu atât mai mult în cazul proiectelor proprii de construcții.

FAȚADE ȘI ANVELOPĂRI

TBL execută toată gama de recondiționări și fatadari de locuințe, blocuri de apartamente, case și spații comerciale, clădiri istorice și de patrimoniu. Echipele noastre au experiență în proiecte complexe atât în clădiri noi cât și în clădiri locuite.

TOP