RESPONSABIL VANZARI PRODUSE SI SERVICII DIGITALE

RESPONSABIL VANZARI PRODUSE SI SERVICII DIGITALE

Îţi doreşti să faci parte dintr-o echipă dinamică cu ambiţii foarte mari? Atunci înseamnă că semănăm şi ne dorim să ne trimiţi CV-ul tău la contact@tblgrup.ro pentru a putea stabili o întâlnire.

Oraș de lucru: București
Tipul job-ului: Full Time
Nivel carieră: Mid-Level (2-5 Ani)
Studii: Absolvent
Departamente: Achiziții, IT Software și alte 1
Industrii: Construcții, Media / Internet și alte 1
Permis conducere: B

Cerintele pozitiei:

Studii superioare; Cunostinte bune de operare PC; Permis de conducere – categoria B; Bune abilitati de comunicare.

Constituie un avantaj:

Experienţa profesionala in vanzare de solutii software, aplicatii; Capacitatea de a explica unor persoane fara competente digitale functionalitatile si beneficiile unei solutii informatice; Abilitatile generale de comunicare si puterea de convingere; Capacitatea de a rezolva problemele si de a lucra in echipa.

Descrierea jobului

Promovarea si vanzarea de solutii software pentru diverse categorii de clienti publici si privati.
Realizarea de documentatii de ofertare a produselor si serviciilor (cataloage, pliante, fise cu descrieri, liste de preturi); Identificarea, cercetarea, analiza și contactarea de clienti noi, stabilirea de întâlniri; Prezentarea produselor si serviciilor digitale ale Total Business Land; Transmite feedback către management în urma prezentărilor cu clienții; Realizarea targetului lunar de noi clienti, prezentari,vanzari, încasari; Construieste și completează permanent baza de date a clientilor; Monitorizează continuu piața și trimite către grupurile de lucru informatii relevante pentru implementarea sau modificarea strategiei de vânzări, identifică permanent noi segmente și direcții de vânzări; Acordă consultanță in perioada de post-achizitionare in raport cu caracteristicile produsului sau serviciului si nevoia clientului; Menține și consolidează relatiile cu clientii deja existenti.

Descrierea companiei

Total Business Land este o companie dinamică, cu o activitate în permanenţă dezvoltare, prezentă pe piaţa serviciilor de consultanţă profesională în următoarele domenii:
- Topografie şi cadastru general;
- Servicii şi studii de mediu;
- Arheologie preventive şi studii istorice;
- Proiectare urbanistică;
- Servicii de consultanţă în inginerie şi dezvoltarea proiectelor;
- Servicii land management.
Suntem o echipă de consultanți cu competențe pluridisciplinare și cu o experiență de nivel internațional în cadrul unor proiecte industriale de cea mai înaltă complexitate. Experiența noastră precum şi ariile de expertiză complementare pe care le acoperim ne permit să îndeplinim obiectivele de business identificate împreună cu clientul. Configurăm echipe de experţi în domenii specializate, cu înalta expertiză naţională sau internaţională. Adaptăm specificul echipelor la industrii cu înaltă specializare. Mobilizăm echipe multidisciplinare care pot realiza obiective complexe şi strategiile clientului pe termen mediu şi lung.

TOP